Overslaan naar content

Draag jouw steentje bij

Jouw handen, onze techniek, samen Excluton!

Stap in de levendige wereld van Excluton. Hier klopt het hart van innovatie, samenwerking en ontwikkeling. Wij bouwen samen aan de toekomst en zorgen dat jij je thuis voelt!

Kom jij ons team versterken?

Sollicitatie

procedure

Sollicitatie

Je hebt gesolliciteerd! Je ontvangt een bevestiging van ons en wij gaan aan de slag met de selectieprocedure. Je ontvangt uiterlijk binnen 5 werkdagen een reactie.

Telefonisch intakegesprek

Zodra we enthousiast zijn, nemen we telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek zullen we jouw motivatie bespreken, evenals andere belangrijke aspecten zoals reisafstand en beschikbaarheid.

Sollicitatiegesprek

Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek op onze locatie, waarbij we elkaar nog beter kunnen leren kennen. Hierbij is zowel een HR-medewerker als de leidinggevende van de betreffende afdeling aanwezig.

Meeloopdag of tweede gesprek

Indien het sollicitatiegesprek positief wordt ervaren vanuit zowel jouw kant als de onze, zal er een vervolgstap plaatsvinden in de vorm van een meeloopdag of een tweede gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Als de positieve indruk aan beide kanten nog steeds aanwezig is, zullen we je een officieel aanbod doen en heten we je van harte welkom als nieuwe collega bij Excluton.Wij zijn Excluton

Bij de betonfabriek in Druten bouwen we elke dag met passie aan hoogwaardige betonnen producten. We streven naar efficiënte processen en duurzame oplossingen.

Onze vakgebieden

Productie

Als (junior) operator maak jij deel uit van ons productieteam, waar wij met passie betonnen (sier)producten maken.

Logistiek

Als orderpicker op de heftruck ben jij een spin in het web en zorg je ervoor dat onze producten op tijd klaar staan voor transport.

Technische dienst

Als (storings)monteur ben je een essentiële afdeling binnen Excluton. Jij zorgt dat de machines soepel blijven draaien.

Office

Als administratieve held, marketing-expert of sales talent, maakt jouw bijdrage het verschil.

Leren & Werken

Doe praktische ervaring op, leer van experts in ons vakgebied en laat je talent bloeien. Bereid je voor op een leerzame reis vol groei en persoonlijke ontwikkeling.